Årets juleeventyr er en rejse tilbage i tiden

Oplev smukke storslået 3D lysinstallationer på julemarkedet. Julemarkedet på Kongens Nytorv er også en lille rejse tilbage til dine bedsteforældres jul. Med de mange hyggelige og julepyntede boder, en julemand der hygger om børnene og ikke mindst de historiske rammer på Kongens Nytorv, kan I mærke stemningen fra de gode gamle dage.

Selve pladsen har lagt brosten til mange forskellige oplevelser, siden Christian d. 5. grundlagde den i 1670 – her har været alt fra henrettelser og militærparader til skøjteløb og glad studenterdans. Vi er stolte af, at vi i år kan invitere til julemarked her i disse rammer, hvor rytterstatuen af Christian d. 5. bl.a. er omgivet af Charlottenborg (opført 1672-83), Thotts Palæ – nu den franske ambassade – (1683) og Det Kongelige Teater (1870erne).

Så tag med på et historisk juleeventyr i Københavns hyggeligste juleby som er en af europas største.

Vi byder naturligvis på alverdens delikatesser til ganen. Udover de mange spiselige julelækkerier kan I fx varme jer på vores egen varme kakao med flødeskum og skumfiduser, eller en rigtig jule apple punch med anis, appelsin og nelliker. Med mindre I bare ikke kan modstå duften af gløgg og æbleskiver her er i år 28 danske designere, iværksættere med på julemarkedet, samt danske boder (60%) danske og 40 % internationale udstillere, Vi glæder os til at se jer