Årets juleeventyr er en rejse tilbage i tiden

Julemarkedet skal opleves når mørket sænker sig og mere end 1 million jule lys tændes som i et eventyr.

Jul i Købehavn findes på Højbro Plads
Oplev de smukke ny storslået 3D lysinstallationer på julemarkedet. Julemarkedet på Kongens Nytorv er også en lille rejse tilbage til dine bedsteforældres jul. Med de mange hyggelige og julepyntede boder, en julemand der hygger om børnene og ikke mindst de historiske rammer på Kongens Nytorv, her kan man mærke stemningen som i de gode gamle dage.

2023 Besøgte mange udenlandske tv/radio stationer har været og optage til diverse programmer også de danske medier DRs store juleshow, DR gæt sange, TV2 God aften

Danmarks Radio pigekor med Phillip Faber som blev send i DR1 lucia optog og forskellige kor og musikere og egen julemand.

Besøgende fra hele verdenen og besøger markedet mere en 1 gang under besøget i København, besøgende er københavner, turister fra ind og udland skuespillere, politikere og kongelige. samlet blev julemarkedet besøgt af ca. 1,8 million gæster.

Rigtig mange gæster kommer tilbage hvert år for at opleve den rigtige danske julestemning og traditioner på Københavns mest kendte julemarked.

Selve pladsen har lagt brosten til mange forskellige oplevelser, siden Christian d. 5. grundlagde den i 1670 – her har været alt fra henrettelser og militærparader til skøjteløb og glad studenterdans. Vi er stolte af, at vi i år kan inviterer til julemarked her i disse rammer, hvor rytterstatuen af Christian d. 5. bl.a. er omgivet af Charlottenborg (opført 1672-83), Thotts Palæ – nu den franske ambassade – (1683) og Det Kongelige Teater (1870erne).

Julemarkedet er bæredygtig ved at alt lys er LED bæredygtig genbrugskrus. lys slukkes hver aften ved lukketid.

Så tag med på et historisk juleeventyr i Københavns hyggeligste juleby som er en af europas største.

Vi byder naturligvis på alverdens delikatesser og gourmetoplevelser til ganen. Udover de mange spiselige julelækkerier kan I fx varme jer på vores egen varme kakao med flødeskum og skumfiduser, eller en rigtig jule apple punch med anis, appelsin og nelliker medmindre I bare ikke kan modstå duften af gløgg og æbleskiver på julemarkedet.

I 2023 havde vi 32 forskellige danske designere og kunsthåndværkere med som udstiller samt udenlandske udstillere. 67 udstillere 60% danske 40% internationale fra Frankrig, Tyskland, Holland, Sverige, Norge, Italien, Schwiez, Finland, England.

Julemarkedet modtager ikke tilskud og heller ikke sponsor støtte. Der er gratis entre

Vi glæder os til at se jer i 2024

Se også Facebook: Julemarked Kongens Nytorv

Ingen tilgængelig beskrivelse.

¨