Om julemarkedet på Kongens Nytorv

Oplev smukke imponerende 3D lysinstallationer på årets julemarked på Kongens Nytorv. Event arrangøren er med sit eventhold af erfarne kræfter, der dels har arrangeret tilsvarende events, dels har hentet inspiration fra julemarkeder i andre europæiske byer. Målet er, at de mange besøgende får en ægte juleoplevelse i ro og mag og kan shoppe lokale produkter og gerne jord til bord og originale gaver i hjertet af København.

Selve pladsen har lagt brosten til mange forskellige oplevelser, siden Christian d. 5. grundlagde den i 1670 – her har været alt fra henrettelser og militærparader til skøjteløb og glad studenterdans. Vi er stolte af, at vi i år kan inviterer til julemarked her i disse rammer, hvor rytterstatuen af Christian d. 5. bl.a. er omgivet af Charlottenborg (opført 1672-83), Thotts Palæ – nu den franske ambassade – (1683) og Det Kongelige Teater (1870erne).

Vi gør en dyd ud af at være et trækplaster med denne event som er kendt i ind og udland og derved medvirker til de mange tusinde turister kommer til julemarkedet og den store side gevinst at cafeer, restauranter og hoteller også for stor glæde af at der er julelys og glæde i København.