Om julemarkedet på Kongens Nytorv

Københavner begivenhed.
Jul i København. Oplev de mange nye og smukke imponerende 3D lysinstallationer på årets julemarked på Kongens Nytorv som mange besøgende har taget et utal af billeder af og oploadet og delt og set af millioner

i 2023 deltog 37 danske udstillere deltog heraf 32 designere kunsthåndværkere producenter af gin, rom, kaffe. i 2024 vil endnu flere designere og kunsthåndværkere deltage da der lægges fokus for at have flere af disse med.

Event arrangøren er med sit eventhold af erfarne kræfter, der dels har arrangeret tilsvarende events, dels har hentet inspiration fra julemarkeder i andre europæiske byer og gjort det til at være dansk som det nu kan lade sig gøre.
Målet er, at de mange hundrede tusinde besøgende fra ind og udland og især Københavnerne besøger markedet flere gange da de får en ægte juleoplevelse i ro og mag og kan shoppe lokale produkter i de Københavnske gader, flere siger det er som en Magisk Jul

Julehusene er bygget af firmaer som tegner og bygger sommer og helårshuse.

Julemarkederne i København tiltrækker turister fra ind og udland især københavnerne besøger markederne mere end en gang

Med denne event som er kendt i ind og udland og derved medvirker til de mange hundrede tusindevis af turister kommer til julemarkedet og er stor side gevinst for cafeer, restauranter og hoteller og igen de lokale handlende får stor glæde af julemarkederne.